Hidroizolatii | Experti in solutii de hidroizolatii hale industriale

ANDAVA GRUP sta la dispozitia oricarui client, indiferent de nevoile acestuia, ofera consultanta gratuita pentru suprafetele mari si se deplaseaza oriunde pe teritoriul Romaniei, pentru a gasi solutii optime si costuri reale. Dorim ca pe viitor sa pastram acelasi standard ridicat, oferind servicii de inalta calitate, pentru a ne mentine in topul celor mai bune firme de hidroizolatie din Romania.

Hidroizolatii cu membrane PVC

Reparatii acoperis cu membrana PVC

Aplicator hidroizolatii PVC

Hidroizolatii bituminoase

Hidroizolatii cu membrane HDPE

Hidroizolatii cu membrane FPO

Hidroizolatii hale industriale

Reparatii si mentenanta hale industriale

Montaj hala pe structura metalica

Montaj panouri fotovoltaice

Protectie foc pentru hale industriale

membrane pvcSocietatea noastra are resursele necesare pentru a executa lucrari complete de hidroizolatie – sisteme de acoperis, hidroizolatii membrane PVC termosudabile din gama aleasa de beneficiar.

In prezent, grupul de firme ANDAVA  este aplicator autorizat, de catre producatori, pentru membranele termosudabile Sika sau Bauder si are in portofoliu lucrari realizate cu hidroizolatii membrane pvc produse de catre: Renofol, Fatrafol, Protan etc.

In prezent, ANDAVA  este aplicator autorizat, de catre producatori, pentru membranele termosudabile Sika sau Bauder si are in portofoliu lucrari realizate cu membrane PVC produse de catre: Renofol, Fatrafol, Protan.

Dintre proiectele livrate de SC ANDAVA CONSTRUCT SRL amintim:

Hala Continental Timisoara- 8200 mp – montat vata bazaltica si membrana PVC
Hala SE (Ness Project) – 9800 mp – montat vata bazaltica, si membrana PVC
Centrul Logistic Farmexpert Apahida – hidroizolatii cu membrana PVC pentru acoperis

Aplicator hidroizolatii pvcSuntem o firma de hidroizolatii din Ploiesti si activam de peste 10 ani in domeniul hidroizolatiilor cu membrane pvc, avand un portofoliu de clientide talie nationala si internationala. Folosim toate gamele de membrane pvc in functie de proiect sau la alegerea beneficiarului.

Pentru fiecare proiect, oferim consultanta in faza de proiectare avans ca scop durabilitatea lucrarii si un pret competitiv.

Andava Grup este aplicator autorizat de memmbrane PVC, avand personal calificat inca de la infiintarea societatii.

Andava are in dotare echipamente performante (toata gama Hilti), aparate de sudat cu aer cald (Leister si Larom) avand capacitatea de a aplica peste 40 000 mp hidroizolatii lunar. Suntem detinatorii unei masini automate de sudat cu aer cald Leister cu o viteza de 12m/minut.

Societatea noastra are resursele necesare pentru a executa lucrari complete de hidroizolatie – sisteme de acoperis cumembrane bituminoase din gama aleasa de beneficiar.

 • lucrari de constructii industriale si instalatii in cadrul combinatului petrochimic Brazi;
 • lucrari de hidroizolatii cu membrane bituminoase termosudabile, reabilitari termice si igienizari ale cladirilor apartinand S.C. UZTEL S.A. din Ploiesti;Mentenanta acoperis hala in Timioara
 • lucrari de hidroizolatii cu membrane bituminoase termosudabile, reparatii acoperisuri la hale industriale (fostul INTEX PAULESTI) si inlocuire luminatoare sticla cu luminatoare policarbonat;
 • lucrari de imprejmuiri (garduri din BCA, blocheti, placi si stalpi prefabricati din beton, plase sudate bordurate, profile metalice diverse).
 • lucrari de hidroizolatii , termoizolatii si igienizari la peste 30 de asociatii de locatari din Ploiesti.
 • lucrari de constructii, reparatii cladiri, consolidari si reabilitari termice la diferite persoane fizice din judetul Prahova si din Bucuresti.
 • lucrari de reparatii acoperisuri tabla cutata la depozitele S.C. PETROM S.A. – BA FLORESTI
 • executie sisteme complete termo si hidroizolante cu membrane bituminoase termosudabile precum si finisaje interioare de standarde europene pentru S.C. MAURER&KASPER CONSTRUCT S.R.L. din Brasov, o societate germana care a construit un ansamblu rezidential format din 24 de blocuri de locuinte.

Servicii-hidroizolatii-membrane-HDPE-numai-de-la-Andava-ANN-Partner-300x225Membranele HDPE sunt materiale folosite petru realizarea hidroizolatiilor, izolarea peretilor, pardoselilor, plafoane de cladiri, izolarea verticala a fundatiilor cladirilor si izolarea acoperisurilor. Membranele HDPE sunt fabricate din polietilena de densitate mare, avand in compozitie polietilena in procent de 97.5%, negru de fum – 2.5% si stabilizatori, care realizeaza o buna protectie la UV si rezistenta la imbatranire. Aceste membrane sunt fabricate cu grosimi cuprinse intre 0.25 mm si 3 mm, pot fi cu ambele fete netede, cu o fata neteda si una texturata sau ambele fete texturate. Acesti parametrii constructivi ai membranelor le califica pentru realizarea de lucrari de hidroizolatie din cele mai dificile si la obiective unde nu se pot folosi alte materiale.

Hidroizolatia cu membrane HDPE montata intre fundatie si pamant, realizeaza o protejare a peretilor impotriva umiditatii si apelor freatice, dar realizeaza si o protectie impotriva deteriorarilor mecanice. Acest tip de membrana realizeaza si o protejare impotriva ciupercilor, mucegaiurilor si a substantelor chimice care se pot intalni in pamant. Constructia speciala a membranei permite realizarea unui sistem de scurgere catre sistemele de drenare si canalizare. Portanta deosebita a membranelor HDPE le face deosebit de utilizate pentru izolarea verticala a peretilor unui imobil aflat in constructie, dar si in renovare. Membrana HDPE este folosita si pentru plafoanele cladirilor, unde realizeaza o protectie suplimentara impotriva umezelii.

Andava Total Hidro executa lucrari de hidroizolatie pentru statiile de epurare, pentru ecologizarea gropilor de gunoi, pentru fundatii de imobile, dar si pentru multe alte domenii unde este nevoie de avantajele membranelor HDPE. Societatea a achizitionat echipamentele de sudura a membranelor hdpe, urmand a intra in forta pe acest segment de lucrari vizand statii de epurare si gropi ecologice.

Apeland la serviciile de hidroizolare cu memebrane HDPE oferite de firma Andava Total Hidro din Ploiesti vei beneficia de o lucrare executata cu un deosebit profesionalism, la preturi de avantajoase pentru tine.  Colaboram cu antreprenori generali la nivel national.

Hidroizolatii FPOAndava a efectuat lucrari de hidroizolatii cu membrane FPO la centrul logistic LIDL Chiajna, magazin LIDL Constanta si magazin LIDL Navodari.

Lucrarile au fost executate conform contractelor, s-au respectat cu strictete termenii de executie si nu au existat situatii in care sa fim chemati pentru interventii, remedieri sau infiltratii, datorate unor lucrari neexecutate corect. Datorita experientei in lucrari de hidroizilatii si a personalului calificat, ANDAVA GRUP da dovada de profesionalism, promptitudine si eficienta!

ANDAVA GRUP sta la dispozitia oricarui client, indiferent de nevoile acestuia, ofera consultanta gratuita pentru suprafetele mari si se deplaseaza oriunde pe teritoriul Romaniei, pentru a gasi solutii optime si costuri reale.

Hidroizolatii hale industrialeAndava a efectuat lucrari, activand pe un segment de piata al investitiilor strategice in constructii industriale la nivel national, in domeniul hidroizolatiilor si a constructiilor de hale industriale.

Societatea noastra a implementat solutii complete de hidroizolatie – sisteme de acoperis cu membrane PVC termosudabile din gama aleasa de beneficiar.

Dintre proiectele livrate de ANDAVA  amintim:

 • lucrari de instalatii, reparatii cladiri si cai ferate uzinale in incinta rafinariei VEGA din Ploiesti, componenta a grupului ROMPETROL.
 • lucrari de constructii-hala productie – 5500 mp inchideri laterale si acoperisuri-SC PHEONIX SRL Baicoi.
 • lucrari de aplicare sistem complet termo – hidroizolant pe acoperisurile halelor industriale (montaj tabla + geotextil + vata minerala + membrane hidroizolanta PVC 1,5 tip SIKA) pentru urmatoarele locatii :
  • hale NESS PROJECT = 40.000,00 mp montaj table, vata si membrana PVC
  • centrul logistic LIDL din com. Chiajna = 10.000,00 mp montaj vata si membrana PVC
  • magazinele LIDL din Iasi, Giurgiu, Constanta, Bucuresti, Soveja = 10.200,00 mp
  • hala productie SAMSUNG – Salonta, jud. Bihor = 12.000,00 mp montaj vata si membrana PVC

  Andava Total Hidro s-a axat pe partea de anvelopari hale in special lucrari de hidroizolatii avand lucari la nivel national, avand in portofoliu lucrari in Alianso Business Park Ploiesti, unul dintre cele mai mari parcuri private din Romania unde Andava a executat intreaga alvelopare acum executand si partea de mentenanta. Grupul Andava a acumulat pe parcursul anilor experineta si incredere in piata romaneasca prin colaborari cu firme din domeniu recunoscute si respectate pe piata contructiilor din romania.

  Printre clientii Alianso Business Park pentru care am efectuat lucrari de anvelopare si mentenanta hale industriale se numara Schlumberger, Coficab, depozit Farmexpert, Lufkin Ploiesti si altii. Avem mentenanta cu una din cele mai mari firme din Prahova, Ozstasar Ploiesti, pentru punctele de lucru la Paulesti si Urlati. De asemenea, am efectuat lucrari dementenanta hale pentru Mall-urile din Targu Mures, Braila.

  Suntem mandri sa avem increderea unora din cele mai mari brand-uri din Romania. Andava Total Hidro ofera mentenanta pe jumatate din magazinele Metro din Romania ( nord si sud , sudest) inclusiv Bucuresti si Praktiker Romania.

  Andava Total Hidro are o divizie special pregatita pentru interventii de mentenanta hale la nivel national formata din echipe profesioniste pentru constatare si reparatii intr-un timp foarte scurt. Pentru noi este foarte important sa avem clienti multumiti care sa ne poata recomanda cu incredere si altor parteneri. De aceea, oferim solutia se da pe loc iar interventia se face in cel mai scurt timp posibil.

  montaj-hala-pe-strucura-metalicaAndava  monteaza orice fel de structura metalica (montaj manopera).

  In cadrul lucrarilor executate pentru portofoliul sau de clienti Andava  a montat si structura metalica, insemnand cadre de usi, cadre luminatoare si extinderi hala.

  Oferim calitate si preturi competitive implicandu-ne in proiecte de constructii din segmentul de piata al investitiilor strategice la nivel national.

  FVP711Andava  si-a extins domeniul de expertiza si activitate si in aria sustinerii proiectelor de utilizare a energiei regenerabile.

  In cadrul proiectului WEST PARK Ploiesti, Andava a montat panouri fotovoltaice pe halele idustriale SME, SE, IH si ABC. Lucrarile prestate au constat in montarea structurii si a celulelor care alcatuiesc panourile fotovoltaice pe o suprafata de aproximativ 70 000 mp.

  Andava Total Hidro ofera in domeniul protectie la foc urmatoarele solutii:

  1) Sika Pyroplast ST-100 – Acoperire termospumanta pe baza de apa, utilizate ca protectie antifoc pentru structuri din otel aflat la interior. Produsul se poate aplica manual, dar si mecanizat si are performante definite prin rapoartele de testare si consumuri specifice definite de rezistenta la foc proiectata.
  Densitate: aprox. 1.27 kg/l la +20 °C
  Consum – exemplu: 500 µm pelicula uscata =750-800 µm umeda 1000g/2-0.72l/m2

  2) Sika Pyroplast ST – 200 – acoperire termospumanta pe baza de solvent, cu intarire rapida, utilizata ca protectie antifoc pentru otel aflat la interior/exterior. Produsul este rezistent in medii cu umiditate ridicata precum cel maritim, excelenta rezistenta la conditiile climaterice.
  Densitate: aprox. 1.28kg/ +20 °C
  Punct de inflamabilitate: +25 °C
  Consum – exemplu: 1000 µm grosime strat uscat – 1450-1500 grosime strat umed -1910 g/m2

  3) Sika Unitherm Top S – pentru aplicatii la interior si exterior – strat de acoperire final al protectiilor termospumante Sika Pyroplast ST -100, ce asigura stabilitatea in timp si aspectul final al suprafetelor din otel protejate la foc.
  Disponibil intr-o gama larga de nuante ce pot fi consultate la cerere.

  Hidroizolatii cu membrane PVC | Hidroizolatii bituminoase | Hidroizolatii cu membrane FPO | Hidroizolatii cu membrane HDPE | Hidroizolatii hale

  Oferim consultanta gratuita si o cotatie reala de pret! Sunteti interesati?

  Sunati la 0724 023 200